info@mysacredcrystals.com

Recensie

"Ik las over de behandeling in de ParaVisie en raakte nieuwsgierig en enthousiast, een consult zonder woorden waarbij energie het werk doet. Linda is een leuke meid, ik voelde me welkom. Tijdens de behandeling zat er nog te veel onrust en controledrang in mij om mezelf volledig over te geven, dit had niets met Linda te maken, dus het optimale effect heeft de eerste behandeling mij niet gegeven, wellicht een tweede of derde, maar dan wil ik eerst thuis een periode mediteren om me goed te kunnen ontspannen. Wél was ik die hele dag na de behandeling erg rustig en dacht ik ineens een stuk luchtiger over een complexe klus op mijn werk, ook heb ik die nacht erna heerlijk lang geslapen. Dus ja, het was zeker de moeite waard en een vervolg sluit ik niet uit om wat meer lange termijn effect te bereiken."


Groetjes, Karin

Rotterdam

*

Ik heb bij Linda een Sacred Crystal Sound healing gedaan en vond het heel bijzonder te ervaren. Het was alsof ik in een veld van energie lag en die energie zocht zijn weg naar de plekken waar het nodig was. Ook na de sessie voelde ik het nog stromen. Ik wilde daarna nog even gaan werken, maar in plaats daarvan ben ik gaan slapen in het zonnetje. Ook de nacht erna heerlijk geslapen. Het lijkt of er oude kennis weer naar boven is gekomen. Ik ben heel blij dat ik deze behandeling gedaan heb. 

Ans, Capelle aan den IJssel

*

"Ik heb een sessie gehad bij Linda. Het was een hele relaxte setting en ik voelde mij erg rustig daarna. Heb mooie aardkleuren gezien tijdens mijn sessie. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Linda voor deze relaxte sessie!"

Veel liefs,

Francisca, Rotterdam


*

" Lieve Linda, super bedankt voor je sessie met de Sacred Crystals. Het was niet alleen een hele fijne ervaring maar ik voelde me enorm relaxt, dus ik voelde me heel goed. Ik zag tijdens de sessie aardekleuren, zoals bruin, oranje, paars, groen en wat oranje/geel. De ambiance was erg fijn, kortom je hebt het super goed gedaan! Dank je wel voor je gastvrijheid en hopelijk tot gauw weer. "

Liefs, 

Hanny, Krimpen aan den IJssel


*

"Dank je wel Linda voor je gastvrijheid, de kennismaking met Sacred Crystal Sound en de sessie die je ons hebt gegeven. Je hebt zo goed voor ons gezorgd en we konden heerlijk ontspannen. Het effect was heel rustgevend en een verkwikkend geschenk.  Wat goed dat dit er is."

Liefs en veel succes gewenst,

Bente, Oudekerk a/d IJssel


*

" Door mijn whiplash heb ik bijna dagelijks last van mij nek, schouders en nek. Als ik er helemaal doorheen zit geeft Linda mij een aurahealing. Dit helpt zo goed. Ze voelt aan waar je klachten zitten en haalt het negatieve veld bij je weg. Je voelt je daarna echt weer opgewekt en de pijn wordt verzacht. Ik raad iedereen aan die lichamelijke klachten of ergens knelpunten heeft, om bij Linda een aurahealing te laten doen. Je zult haar dankbaar zijn net zoals ik haar dankbaar ben voor wat ze voor mij doet!"

Liefs,

Anju, Zwijndrecht


*

"De aurahealing was erg prettig. Ik ging er zonder verwachtingen in, maar kwam er wel ontspannen uit. Het voelde alsof iemand de spanning als een laagje van mijn schouderbladen trok. Het gaf rust en verlichting. Ik wil dit wel blijven doen tot ik helemaal hersteld ben."

Veel liefs,

Jade, Hoeksche Waard


*

" Inmiddels heb ik al 2 behandelingen gehad bij My Sacred Crystals. De eerste sessie was een normale en de tweede een Royal. Door deze behandelingen merk ik al veel positieve veranderingen in mijn lichaam. Ik ben me er rustgevender door gaan voelen, waardoor alles in het leven een stuk soepeler verloopt. En qua lichamelijke klachten die ik 'had' zijn door de sessies eigenlijk in verwerking gekomen ZONDER medicatie te gebruiken. (Wat eigenlijk wel de bedoeling was)." 

Veel liefs, 

Anju, Antwerpen


*

"Mijn eerste sessie was gelijk een Royal sessie. Het was heel rustgevend, voelde me relaxed en op mijn gemak. In de nacht heb ik heerlijk geslapen en ben fris en fit opgestaan. Op mijn werk merkte ik dat de 'stressgehalte' / werkdruk lager was dan wat ik normaal gesproken voelde. Ik kan iedereen aanraden om een (Royal) sessie te nemen!" 

Groetjes, 

Angela, Rotterdam


*

"Ik heb de kristallen behandeling tijdens mijn zwangerschap gehad. In een zeer rustgevende sfeer wordt er nauwkeurig één voor één met de kristallen gewerkt. Bij elke geluid voelde ik steeds wat anders aan mijn lichaam. Tijdens de healing kwamen ook gedachten en beelden naar voren. Na de sessie krijg je genoeg tijd om alles te verwerken en voel je je daarna helemaal ontspannen. Ook mijn baby heeft ervan genoten. Zeer aan te raden voor zwangeren!!! 

Thank you Lindy!" 

Liefs, 

Archena en baby Limei

Rotterdam


*

"De Sacred Crystal Sound behandeling van Linda gaf me een heel rustgevend gevoel. Linda benadert je met rust, liefde en warmte en luistert naar je. Ze heeft haar healing kracht en techniek duidelijk sterk ontwikkeld. In een sessie kan ze veel voor je betekenen, je voelt echt de rust in je lichaam. Ik heb 2 sessies gehad en viel elke sessie in slaap. Een Sacred Crystal Sound behandeling geeft je: rust en vertrouwen en is zeker de moeite waard! Investeer in jezelf ;)"

Liefs, 

Roegzana, Rotterdam


*

"Ik heb een aantal behandelingen gehad van Linda en ik heb van ze allemaal genoten! Elke keer gebeurd er weer wat anders en het is niet één keer hetzelfde.

 Ik heb kleuren gezien, mijn energieveld werd aan verschillende kanten opgeschoond.  Ik ben bij elke behandeling heerlijk in slaap gevallen en ben opgestaan met een uitgerust en heldere geest. 

Dank je wel Linda voor deze bijzondere ervaringen en unieke behandelingsmethode!"

Cindy, Zwitserland


*

"Ik heb één sessie gehad bij Linda en die is goed verlopen. Ik voelde me goed op mijn gemak en het was comfortabel. 

De resultaten zullen voor ieder verschillen denk ik, maar ik was zeker tevreden.

Mijn hoofd werd leeggehaald en werd gereinigd als het ware, waardoor ik mij de volgende dag goed kon focussen op een belangrijk examen." 

Yolanda, Rotterdamthumbnail scs%20version%202

     © My Sacred Crystals